Oferta BONPETSYS
CEL MAI BUN PRET 0723 618 842
Sistem BONPETSYS
Daca gasiti o OFERTA mai buna
va oferim o REDUCERE* suplimentara de
15% !
*Comparativ cu cel mai bun pret la alt tip de SISTEM cu
Clase de incendiu A, F, E si Garantie 10 ANI
  Sisteme antiincendiu BONPETSYS (N fiole)  
BONPETSYS ® si bonpetsys.ro sunt MARCA inregistrata la O.S.I.M. Toate informatiile publicate pe acest sait sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si Legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, titularul drepturilor protejate de lege este Rotronic.
 
 
Sistemul antiincendiu BONPETSYS (N fiole) se compune din N fiole cu gaz inert amplasate in zonele de risc in functie de Clasele de incendiu (A, F, E*) ale fiecarei zone, marimea produselor combustibile si conditiile specifice ale incintei protejate. Sistemul BONPETSYS se vinde cu Proiect si Montaj incluse.
 
  Avantaje  
- Clase de incendiu: A, F, E*
- Garantia si durata de utilizare 10 ANI
 
- Montajul se face pe baza Proiectului
- Nu necesita tevi si butelii sub presiune
- Nu necesita generator de curent si UPS
- Nu necesita un test de functionare anual
- Nu necesita test de etanseitate a camerei
- Nu necesita Contract de mentenanta lunara
- Functionarea nu depinde de senzori, o presiune minima, acumulatori sau surse de energie electrica.
- Stingerea focului se bazeaza pe inundarea locala, cu gaze inerte, a zonelor de risc protejate.
- Declansarea se face cand temperatura locala din zona protejata depaseste 80°C.
- Gazele inerte produc trei actiuni: racire, stingere si protectie la reaprindere.
- Gazele expulzate (N2, CO2, NH3, Silicat Alumina) nu afecteaza functionarea Echipamentelor electrice.
Riscul de declansare accidentala, la temperaturi mai mici de 60°C, nu exista ca in cazul altor sisteme care au acest risc, deoarece depind de senzori si centrala de incendiu care pot genera erori de functionare.
Riscul de nedeclansare in caz de incendiu nu exista ca in cazul altor sisteme care depind pentru a functiona de o presiune minima in instalatie si de alimentarea cu curent electric (generator si UPS).
Obs: Nu vindem dispozitive antiincendiu la bucata, ci doar Sisteme antiincendiu BONPETSYS (N fiole) cu Proiect si Montaj incluse, conform Legislatiei in vigoare. Utilizarea de dispozitive achizitionate la bucata si montarea lor fara Proiect este RASPUNDEREA Dvs !
Proiectul Sistemelor antiincendiu BONPETSYS (N fiole) se face de Producatorul sistemului - Rotronic - titularul marcii inregistrate la OSIM, in functie de Clasele de incendiu (A , F , E*) ale fiecarei zone, marimea produselor combustibile si conditiile specifice concrete ale incintei protejate. Proiectul pentru acest tip de Sisteme de stingere NU se poate face de o Firma de instalatii sau de un Arhitect, ca la instalatiile de stingere din domeniul reglementat.
PORTOFOLIU
  Sistemul antiincendiu BONPETSYS (N fiole) a primit autorizare I.G.S.U la toti clientii nostri:  
 
Protectie Camera Servere: BRD, ALTEX, ProCredit Bank, Patria Bank, APIA - Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, ANCOM - Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii, ARR - Autoritatea Rutiera Romana, STRABAG, DEUTEK, Turnul de control Aeroport "Stefan cel Mare" Suceava, Euroweb, RomCard, PAYPOINT, Pragmatic Play, DGITL Sector 3, U.M. XX, etc.
 
  Protectie Arhiva: Autoritatea Rutiera Romana - ARR, Min. Justitiei, U.M. XX, CORA Bratianu, etc.  
 
Protectie Hota: Carrefour, CORA, KFC, Pizza Hut, Paul, Spartan, OroToro, Calif, Wu Xing, Dinner Food, Pizza 21, Nord See, TrickSHOT, din Mega Mall, Park Lake, Promenada, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Auchan Titan, City Park Constanta, Polus Center Cluj, Shopping City Deva, Shopping City Sibiu, Atrium Mall Arad, Roman Value Center, Zalau Value Centre, Hotel RAMADA Rm Valcea, Hotel Sport Poiana Brasov, Hard Rock Cafe, Club Control, Aristocrat Events Hall, Pirelli Tyres Romania, etc.
 
  PROIECTARE & Pret Sistem BONPETSYS (N fiole)  
 
Sistemul antiincendiu BONPETSYS (N fiole) se compune din N fiole cu gaz inert amplasate in zonele de risc in functie de Clasele de incendiu (A , F , E*) ale fiecarei zone, marimea produselor combustibile si conditiile specifice concrete ale incintei protejate.
 
 
Pretul unui Sistem antiincendiu BONPETSYS (N fiole) cu Proiect si Montaj incluse se calculeaza pentru fiecare tip de locatie in functie de Numarul de fiole din incinta protejata, Proiect de instalare si Montaj. Montajul se face pe baza de programare si se calculeaza in functie de transport, cazare si diurna.
 
 
Proiectarea unui Sistem antiincendiu BONPETSYS (N fiole) presupune evaluarea corecta a zonelor de risc, a marimii produselor combustibile si a amplasarii acestora in incinta, prin urmare, pentru a putea sa calculam Pretul avem nevoie de:
 
 
pentru Camera servere:
- Dimensiunea camerei, nr de Rack-uri, TE si A/C
- Poze cu Rack-urile, TE, splitere de A/C din camera
 
 
pentru Camera tehnica:
- Dimensiunea camerei, nr de TE si splitere A/C
- Poze cu echipam, TE, splitere de A/C din camera
 
 
pentru Arhiva documente:
- Dimensiunea camerei si pozitionarea rafturilor
- Poze cu tipurile de raft din camera
 
 
• pentru Tablouri electrice:
- Dimensiunea tabloului electric
- Poze cu evidentierea compartimentarii TE
 
 
pentru Hote profesionale:
- Dimensiunea hotei si a aparatelor de gatit (L x l)
- Poze de ansamblu cu hota si aparatele de gatit
 
Obs: Nu vindem dispozitive antiincendiu la bucata, ci doar Sisteme antiincendiu BONPETSYS (N fiole) cu Proiect si Montaj incluse, conform Legislatiei in vigoare. Utilizarea de dispozitive achizitionate la bucata si montarea lor fara Proiect este RASPUNDEREA Dvs !
Proiectul Sistemelor antiincendiu BONPETSYS (N fiole) se face de Producatorul sistemului - Rotronic - titularul marcii inregistrate la OSIM, in functie de Clasele de incendiu (A , F , E*) ale fiecarei zone, marimea produselor combustibile si conditiile specifice concrete ale incintei protejate. Proiectul pentru acest tip de Sisteme de stingere NU se poate face de o Firma de instalatii sau de un Arhitect, ca la instalatiile de stingere din domeniul reglementat.
Obs: Este GRESITA estimarea Nr. de fiole ce compun Sistemul BONPETSYS in functie de volumul de aer al camerei, deoarece in Normativul P118/2-2013 se mentioneaza ca la proiectarea oricarui tip de sistem antincendiu trebuie sa se tina cont de marimea si amplasarea produselor combustibile din spatiul protejat si Clasa de incendiu a acestora.
  Functionare Sistem BONPETSYS (N fiole)  
 
Functionare: cand temperatura locala depaseste 80°C, substanta activa din fiola se transforma in gaze inerte (N2, CO2, NH3, Silicat Alumina, etc), sparge fiola si stinge focul in circa 5-10 sec.
 
 
Stingerea focului se bazeaza pe inundarea locala, cu gaze inerte, a zonelor de risc. Gazele expulzate produc trei actiuni: racire, stingere si protectie la reaprindere. Gazele expulzate sunt biodegradabile, nu sunt toxice sau corozive si nu afecteaza Echipamentele electrice.
 
 
Sistem BONPETSYS Sistem BONPETSYS Sistem BONPETSYS
 
 
Este important de mentionat ca aceste fiole se declanseaza pe rand, in functie de temperatura locala, si nu toate simultan. Este important ca aceste fiole sa fie amplasate in zonele cu risc de incendiu astfel incat sa capteze cat mai repede caldura degajata si sa se declanseze cat mai rapid, de la aparitia inceputului de incendiu, pentru a limita propagarea focului in camera protejata sau in exterior.
 
  GHID Juridic - Cine va RASPUNDE material si juridic in caz de incendiu ? Foarte IMPORTANT !  
 
Obs: Nu vindem dispozitive antiincendiu la bucata, ci doar Sisteme antiincendiu BONPETSYS (N fiole) cu Proiect si Montaj incluse, conform Legislatiei in vigoare.
 
 
De ce este foarte important sa achizitionati Sistemul antiincendiu BONPETSYS (N fiole) cu Proiect si Montaj incluse de la o firma specializata, iar receptia acestuia sa fie facuta in baza Procesului Verbal de Receptie ?
 
 
Asa este Legal si corect conform Normativelor si este esential in cazul RASPUNDERII in caz de incendiu. Conform Legii 10/1995, un Sistem antiincendiu implica raspunderea Proiectantului, cum este explicat mai jos.
 
 
RASPUNDEREA in caz de incendiu este cel mai important aspect cand aveti de ales intre diverse variante de stingere, mai ales cand poate fi vorba de pierderi de vieti omenesti si pagube de milioane ...
 
 
De exemplu, in cazul Hotelor, Legislatia si Normativele in vigoare stabilesc ca Hotele profesionale trebuie prevazute cu un Sistem antiincendiu sau o instalatie de stingere, autorizate pentru Clasele de incendiu A, F, E*.
 
 
Montajul Sistemului antiincendiu BONPETSYS se face doar pe baza Proiectului de catre o firma specializata sau asistati de o firma specializata iar receptia acestuia se face pe baza PV de Receptie. Utilizarea de dispozitive achizitionate la bucata si montarea lor fara Proiect este RASPUNDEREA Dvs !
 
 
Pe internet puteti gasi diverse dispozitive automate de stingere, foarte atractive ca pret. Firmele care vand dispozitive la bucata nu va dau un Proiect de instalare si nici nu va ofera asistenta la montaj, prin urmare, in caz de incendiu vor avea doar raspunderea asociata Garantiei, ca la stingatoare, ... intrebati orice jurist !
 
 
Sistem BONPETSYS Este o mare diferenta intre
RASPUNDEREA
in caz de incendiu si
Garantia de functionare a dispozitivelor.
 
 
Garantia de functionare se refera strict la faptul ca dispozitivele se declanseaza la o anumita temperatura, nu si la faptul ca vor stinge focul indiferent de nr. si modul de amplasare al acestora.
 
 
De exemplu, daca folositi la Hota un numar de dispozitive achizitionate la bucata, fara Proiect, iar montajul acestora a fost facut de tehnicianul Dvs fara experienta in domeniu, in acest caz RASPUNDEREA in caz de incendiu va apartine deoarece fara un Proiect nu puteti dovedi ca dimensionarea la incendiu a fost corecta si nici ca amplasarea dispozitivelor pe Hota a fost conforma cu Proiectul sau Normativele in vigoare.
 
 
Dupa cum stiti, in cazul unui incendiu NU scapati de raspundere, daca veti invoca necunoasterea Legislatiei in vigoare, si nici nu puteti invoca vinovatia altor persoane sau a unor institutii ale statului.
 
 
Proiectarea unui Sistem antiincendiu BONPETSYS (N fiole) presupune evaluarea corecta a zonelor de risc, a marimii produselor combustibile si a amplasarii acestora in incinta protejata, conform prevederilor din Normativul P118/2-2013.
 
 
Multe persoane cred eronat ca, daca achizitioneaza dispozitive de stingere care sunt in Lista Produselor Certificate IGSU, asta inseamna ca firma care le-a vandut dispozitive la bucata are si raspundere in caz de incendiu. Firmele care vand dispozitive la bucata au doar raspunderea asociata Garantiei, ca la stingatoare.
 
 
Este posibil sa vi se spuna ca NU aveti nevoie de Proiect si de PV de Receptie, ca la stingatoare. Doar firmele interesate sa vanda dispozitive la bucata, fara sa-si asume nicio RASPUNDERE, va spun asta.
 
 
Obs: Daca pe Factura de achizitie scrie "Dispozitiv...", daca montajul a fost facut de tehnicianul Dvs fara Proiect si neasistat de o firma specializata, in acest caz RASPUNDEREA la incendiu este exclusiv a Dvs.
 
 
Daca doriti sa cumparati ceva ieftin si ignorati total RASPUNDEREA in caz de incendiu, in acest caz cautati un furnizor de dispozitive la bucata, montajul si utilizarea lor fara Proiect este RASPUNDEREA Dvs.
 
 
Sistemul antiincendiu BONPETSYS (N fiole)
cu Proiect si Montaj incluse este varianta corecta.
 
 
RASPUNDEREA in caz de incendiu este infinit
MAI IMPORTANTA
decat autorizatia IGSU !
 
Va reamintim ca in Dosarul Colectiv Piedone a fost condamnat 8 ani si 6 luni inchisoare, Patronii clubului, 11 ani si 8 luni, Administratorul firmei de artificii, 12 ani si 8 luni, Pirotehnistii 9 ani si 8 luni, Pompierii, 9 ani si 2 luni, Angajatele Primariei, 7 ani si respectiv 3 ani. Daunele morale depasesc 42.000.000 Euro
În motivarea sentinţei, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti arată că „tragedia de la Clubul Colectiv e rezultatulunei activităţi infracţionale în lanţ, în raport cu un cadru legislativ care - chiar dacă nu era perfect - oferea instrumente previzibile/predictibile de evitare, pentru un cetăţean cu o cultură medie”.
„Atitudinea subiectivă a inculpatilor nu rezidă în lipsa unei educații juridice, ci în lăcomie, iresponsabilitate și ignoranță a legii. Inculpaţii - deși unii sunt educaţi în condiţiile unei societăţi în tranziţie, dar libere, democratice, şi cu o carieră de antreprenor - au adoptat o atitudine de negare, invocând pretinsa vinovăţie a altor coinculpaţi, a altor persoane, a unor autorităţi a statului”, se mai arată în motivare.
  CONTACT  
 
© 1993 ROTRONIC IMPEX SRL
J40/4929/1993 , C.U.I RO3885705
RO41 PIRB 4219 7000 5000 1000
FIRST Bank SA - Agentia Dristor
Str Răcari 61 Bl 30 Ap 29 Bucuresti 3
Rotronic
   
  cornel@rotronic.ro  
  contact@bonpetsys.ro  
  Program: Luni - Vineri 9.30 - 17.30  
  Tel 0744 817 218 sau 0723 618 842
 
  Pentru prezentarea PDF apasa OFERTA  
  versiune desktop